Subaru Impreza: Impreza gt 555 start moeizaam

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

Wij hebben zojuist een Impreza gekocht een opknapper. Deze heeft 2 jaar bijna altijd stil gestaan.
Vrijdag gaat die naar je garage wordt die volledig nagekeken en krijgt die een super beurt en wordt alles wordt vervangen olie/filters/vloeistoffen/leidingen e.d.
Het is een volledig orginele gt geen aanpassingen aan de motor, uitlaat e.d. volledig orgineel. Alleen aan deze auto is gewoon erg weinig aandacht besteed en weinig mee gedaan kwa onderhoud. Hij heeft nu 178000 gelopen.

Nu start die alleen heel moeizaam als die koud is. Je moet hem echt helpen met gas omdat het toerental zo laag is dat die direct uitvalt. Naar een paar minuten met toeren omhoog houden door licht gassen blijft die stationair lopen. Verder loopt de subaru helemaal goed zodra deze warm is, motor klinkt netjes en rustig en turbo werkt ook goed.

Weet iemand wat hier het probleem is, is het makkelijk op te lossen en welke kosten zijn er ongeveer eraan verbonden.

Alvast bedankt!

Groetjes Daisy

Daisy88

Geplaatst door Daisy88 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

limbra (580), 10 jaar geleden

Gezien het slechte onderhoud kan het helaas van alles zijn dat de motor koud niet goed loopt ,
Denk aan oude motorolie (zit er wel voldoende olie in? ) , ontsteking systeem (bougies etc .. ) , vervuild gasklephuis , brandstof druk ,
slechte accu , defecte sensor(`s) , oude benzine ..etc. .. .. ..

Ik denk dat als de auto zijn super beurt heeft gehad hij er waarschijnlijk iets beter aan toe is en dan misschien koud wel beter loopt .
Hij krijgt tenslotte een super beurt .

Tja en de kosten , die zijn natuurlijk afhankelijk van wat er aan vervangen / gerepareerd moet worden , het is tenslotte een opknapper toch .

succes .

Daisy88 (0), 10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Er zit voldoende olie in en de accu is ook goed. Maar ze kunnen de andere punten dan inderdaad nakijken bij de garage. Maar ik dacht als het een bekend probleem is kan ik die kosten alvast optellen bij de kosten van de beurt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.