Subaru Impreza: kopen?

Bouwjaar: 2000

wij hebben een impreza plus van 2000 op het oog. Nu valt het mij op dat er vaak impreza's met een kmstand van ong. 90.000 te koop worden aangeboden. Is dit toevallig of moet er dan het een en ander aan gesleuteld worden? Kan iemand mij ook vertellen of er Gas G3 ingebouwd kan worden bij dit type en bouwjaar?
En zijn er nog andere zaken waar we op moeten letten wanneer we gaan kijken?

Bij voorbaat dank, groetjes Dennis

dennis2077

Geplaatst door dennis2077 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sceppie (0), 18 jaar geleden

Dennis,
Ondanks dat ik op dit moment een warmstartprobleempje heb met mijn impreza heb kan je de auto niet afraden.
Wat de 90000km betreft; om de 100000km moet de distributieriem vervangen worden , het kan zijn dat men hem daarom net voor dit moment inruilt. Probeer bij de koop deze rep.erbij in te bedingen.
Ga voor een 2.0 ipv een 1.6 gewoon meer prestatie .
Een g3 is geen enkel probleem , Subaru is perfect op gas.
Paar dingetje,s waar ik mij aan stoor; Matige verlichting/niet echt lekker schakelen/ sober van binnen/niet echt zuinig. Daar staat veel tegenover; Uitzonderlijk goede wegligging , met name bij slechte weersomstandigheden/ Degelijk gebouwd , geen rammeltje,s ed/ Zeer betrouwbaar zie ook www.autoweek.nl [tevredenheidstrofee]/Mag 1600kg trekken! [2.0] heeft hoge en lage gearing !. Een alleskunner , multifunktioneel en vrij zeldzaam op de nederlandse autowegen.
Groet theo

dennis2077 (0), 18 jaar geleden

We zijn er nog niet uit wat we doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.