Subaru Impreza: gt turbo stotterd bij veel gas geven

Bouwjaar: 1998

hoi. Als ik met mijn auto doortrek dan gaat de heel erg stotteren/schokken, dan moet ik nog meer gas geven. Het word dan iets minder. Ook als ik 120km/u rij en ik geef dan gas doet ie hetzelfde. De dealer heeft er schoonmaakspullen ingegooit. dit helpt niet. wie heeft dit meegemaakt of weet wat ik moet doen.

far

Geplaatst door far (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Motorregeling uitlezen en kontroleren op foutcodes. Indien foutcode(s) aanwezig oplossen (repareren/vernieuwen). Daarna proefrit maken met aangesloten testapparatuur. 120km/u rijden en probleem opwekken. Nu kan de monteur met de testkast de verschillende waardes van sensoren kontroleren en zo zien welke er fout is.
Wees voorzichtig met dit probleem! Als het mengsel te arm staat en je gaat turbo-druk gebruiken loopt de motor heel snel kapot.
Indien mogelijk niet mee rijden en anders heel rustig.

far (0), 18 jaar geleden

de auto is onlangs uitgelezen er zaten 2 fouten in deze zijn eruit gehaald. maar hij doet het nog steeds. Kan het aan de bougie liggen of kabels?

vannelle (0) PRO, 18 jaar geleden

Alleen de foutcodes eruit halen helpt niet altijd, daar is het probleem niet mee "aangepakt". Luchtmassameter van dit type veroorzaakt vaak problemen. Zit het orginele luchtfilter er nog op ?

far (0), 18 jaar geleden

ja de orginele luchtfilter zit er nog op.

Piwie (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je niet toevallig met teveel olie gereden als er teveel olie inzit gaat de turbo dit aanzuigen en gaan de slangetjes rond om de turbo dicht zitten dit goed schoon maken of toch de luchtmassameter dit hoeft niet altijd een storingslampje aan te geven maar via de select monitor van subaru is dit perfect uit te lezen

bartje (0), 17 jaar geleden

hallo
is het al gelukt om je auto weer goed te krijgen?ik heb het zelfde probleem en zou graag willen weten hoe ik dat moet oplossen gr bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.