Subaru Forester: veerschotel te klein voor vervangen veerpoot achter subaru fores

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Motorcode: 20

Ik heb een lekkende veerpoot achter met niveauregeling. Nu hoorde ik dat er een vervangingsset is waar ik de niveauregeling door kwijt ben, maar geen 1200 euro hoef te betalen.
Nu heb ok een nieuwe veerpoot en veer besteld. De nieuwe veer is dikker om het verschil van de niveauregeling op te vanegn, maar de bovenst schotel is te klein. Is er een andere veerschotel te vinden, die dan wel past?
Ook is de plastic balg om de schokbreker dikker dan bij de nieuwe schokbreker. Wie helpt mij?
Dus: is er een grotere veerschotel als vervanger voor de originele schotel
Is er een vervangings set voor de beschermingshoes?

ivebeek

Geplaatst door ivebeek (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ivebeek (0), 11 jaar geleden

Bij nader onderzoek bleek ik verkeerde veren en schokdemper te hebben besteld. Voor een SF5 in plaats van een SG5 (2008) type.
Toch blijft er nog een vraag over.
Mijn Forester is voorzien van niveauregeling in de KYB schokdemper. Vervanging kost ruim 1100 euro. Is er een alternatief te bedenken?
Dat stond namelijk wel beschreven voor een SF5. Vervangen van veren en demper door een gewone demper met zwaardere vering.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.