Subaru Forester: verhogen subaru forester mogelijk?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: Ej20 125pk

Ik zit met het volgende probleem:

regelmatig rijd ik in het veld met mijn Forester,

eigenlijk om goed te zijn zou deze wel een stukje hoger moeten zijn...

Ik weet dat een 'echte' jeep beter geschikt zou zijn, maar ik wil mijn Subi echt niet wegdoen... wegens veel te goede wagen...

Zijn er oplossingen om de Forester te verhogen of is dit niet aangeraden?

Jo82

Geplaatst door Jo82 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Ja, verhogen kàn maar dit gaat de waarde van de auto ver te boven. Ik heb het over zg. Dakar uitv. schokbrekers met dito veren.
Ik zou dit niet doen.
Die Forester is een oerdegelijke auto, zonder ooit problemen. Hou dit zo.

Succes

Jo82 (0), 11 jaar geleden

ok,

waarschijnlijk is de waarde van de auto niet zo hoog meer...

het is echt wel de bedoeling van deze echt te rijden tot dat -bij manier van spreken- de wielen er af vallen, dus de waarde is mij niet zo belangrijk!

wat zou het kostenplaatje zijn mocht ik toch ergens zo een dakar schokbrekers kunnen krijgen, montage is geen probleem!

Jo

Mausx (0), 11 jaar geleden

Het zal niet alleen bij schokbrekers blijven. Wat denk je van de aandrijfassen die onder spanning komen te staan en meerdere delen van het onderstel.

Jo82 (0), 11 jaar geleden

ok, afblijven dus is de boodschap :)

Net wel gemerkt dat de achterkant echt niet meer in zijn haak staat (compleet ingezakte achterkant)... de schokdempers zijn blijkbaar echt wel gaar volgens mijn garage.

dus het worden de standaard schokdempers (zonder niveauregeling)met versterkte veren, voor nog jaren probleemloos te rijden neem ik aan dat dit de beste oplossing is?

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Jo, het doorzakken ligt aan de veren. NIET aan de schokbrekers. De schokbrekers (naam zegt het al) zorgen voor het afvlakken van weg- oneffenheden. Deze kun je apart vernieuwen als je wil.

thefast (0), 11 jaar geleden

hallo jo,

heb jij inmiddels al iets gedaan aan je forester, rij deze sinds enkele weken ook zelf en ben naarstig op zoek naar een middel om de sub te verhogen. ik ben er al achter dat verhogen tot 2 inch geen enkel probleem mag geven, mits je de auto goed uitgelijnd hebt.

zit zelf te kijken naar de zgn spacers welke je op de veren monteert, worden veel gebruikt in Australië en daar gaat het goed, dan moet het in ons platte landje toch ook lukken.

Maar mocht je inmiddels een (goedkope) oplossing gevonden hebben dan verneem ik het graag, bestellen in australie wordt me te duur en heb zelf de apparatuur niet om ze zelf te maken helaas

roland 1976 (0), 11 jaar geleden

Het nederlandse bedrijf reiger maakt schokdempers en dergelijke voor dakarwagens ik zou een op desite kijken hij maakt wat je wil binnen de mogelijkheid van het bedrijf en je wagen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.