Suzuki Jimny: Accu raakt telkens leeg

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Sinds het vervangen van mijn waterpomp kwam ik diverse keren met een lege accu tot stilstand. De dealer heeft hier diverse keren naar gekeken en niets kunnen vinden. Onlangs kwam ik onderweg van Spanje naar Nederland weer met een lege accu te staan. In Nederland de dynamo uitgebouwd en naar een specialist gebracht. Die heeft de dynamo getest en niets kunnen vinden. Ik heb het aansluitstekkertje in beschouwing genomen. Dat bezit twee draadjes waar een wurgstekkertje op zit, een van de twee was gesoldeerd. Omdat de stekkertjes een beetje gammel in het huisje zaten ben ik naar een dealer gegaan om een nieuwe stekker te kopen, helaas alleen hele kabelboom met stekker te koop. Nu begrijp ik dat mijn garage redelijk is en mij niet een hele kabelboom in de maag wilde splitsen. Leve de dealer, volgende keer mogelijk geen Suzuki meer. Ik heb zelf een paar draadjes van een wurgstekkertje voorzien, in het stekkerhuisje gelijmd en met een kroonsteentje met de kabelboom verbonden. Ik ben nu weer thuis in Spanje en heb dus al weer een paar duizend kilometers zonder problemen gereden. Han Baas, Segorbe, España.

hhbaas

Geplaatst door hhbaas (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Jimny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor de mededeling..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Jimny of stel zelf een nieuwe vraag.