Suzuki Baleno 2006: Audio installatie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 cc

Beste mensen,

ik heb van het weekend m'n audio installatie ingebouwd. Alles aangesloten en wel. Prima geluidje. Ik heb nu alleen de stroom van de sigaretten aansteker afgetapt. En je raad het al: gefluit uit m'n speakers tijdens het rijden. De stroom loopt rechtstreeks naar de versterker. Ik weet dat ik het beter niet zo had kunnen doen. Daarom is mijn vraag nu ook:

hoe kan ik in hemelsnaam een draad trekken rechtstreeks vanaf de accu naar de versterker in de kofferbak?

Ik heb al gekeken voor een opening in het schutbord e.d. maar dat zit allemaal potdicht. Het zou wel via de bestaande kabelboom kunnen, maar om die nou open te maken.

Iemand een suggestie/oplossing?

Alvast bedankt....

Freek

freektukker

Geplaatst door freektukker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

KLUIVERS.P (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo freek

je zou ook onder de auto door kunnen en aan de achterkant naar binnen met een plus
allen wel een zekering er tussen zetten
vgr peter

freektukker (0), 17 jaar geleden

ja, dat zou natuurlijk kunnen, maar moet ik dan niet boren in de auto? In iedergeval bedankt voor je reactie, maar misschien heb je nog een ideetje?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.