Suzuki Baleno : lpg slaat af

ik ben in het bezit van een suzuki baleno uit 1997 met een ag lpg instalatie.
deze vertoont het volgende probleem: bij de koude start niets aan de hand. word hij wat warmer begint hij te stotteren met vermogen verlies. als je gas los laat zakt hij zover in toeren dat hij afslaat. schakel ik over op benzine stottert hij even en rijd dan bijna normaal ( hij stottert soms heel licht) ik heb de motor uitgelezen maar deze geeft geen fout. (uitlezen met behulp van een doorverbind draad).
wie weet raad?

betsie

Geplaatst door betsie (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

betsie (0) PRO, 17 jaar geleden

het is achteraf de computer. er loopt water in de computer en daar kannie niet tegen he.

aijelt (0), 16 jaar geleden

Bedoel je de AG LPG computer of het motormanagementsysteem van de Baleno zelf? 'k Heb een Baleno die vergelijkbare klachten heeft maar omdat het willekeurig voor komt komt de garage er niet uit. Hetzelfde probleem als dat je kiespijn hebt... Het doet pijn tot de dag dat je naar tandarts moet, dan is ´t weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.