Suzuki Baleno: Versnellingsbak Suzuki Baleno 1.8

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Is er iemand die mij kan vertellen, wat ik moet doen als de auto bij gas geven uit zijn 5e versnelling schiet? bij alle 4 de andere vernellingen gaat het goed. Met dank. Riebonk

riebonk

Geplaatst door riebonk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

dit is een bekent probleem, dit probleem komt het meest voor bij de 1,6 motoren. helaas zal hiervoor de schakelbak uitelkaar moeten om het probleem te kunnen verhelpen..

paul,

Jossie (0), 17 jaar geleden

Dit probleem had ik ook met mijn 1.8. Wat je proberen kan: boven op de versnellingsbak zitten 3 inbusboutjes, de gene die vooraan zit even losdraaien en er een extra ringetje tussen het boutje en de veer doen zodat er wat meer weerstand op komt en dus niet meer uit de versnelling schiet. Inmiddels rijd ik zo al weer een tijdje zonder problemen. Het is echter wel een lapmiddel uiteindelijk is het gebeurd met de bak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.