Suzuki Alto: automaat teveel toeren

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Alto automaat schakeld keurig op naar derde trap maar niet naar zijn overdrive, tenminste mij is verteld dat die er op hoort te zitten.(of toch een 4de trap)
De auto maakt volgens mij veel teveel toeren , wat kan hiervan de oorzaak zijn ? op de bak zit een grote stekker met meerdre draden dus zal het een en ander wel elektronisch zijn geregeld ?
Ik ga morgen de olie eens vervangen incl toevoeging en proberen uit te lezen maar heb zo mijn bedenkingen of dit zal helpen, wie heeft een suggestie of evt een oplossing.

vr gr

hoornveldautos

Geplaatst door hoornveldautos (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Zal wel zand in het filter zitten, daar in Dubai ;-) Zit er niet een electronische overdrive in, dus met een tcc een transmission converter clutch die niet bekrachtigd wordt?

gr

Peco Power

(zeg ik met gewoon wat automaatbaklogica en geen enkele Suzuki kennis)

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze autootjes hebben een drietraps automaat ZONDER lockup. Draait inderdaad heel veel toeren maar is normaal.

Groet,

Paul

hoornveldautos (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=paulmichiel]Deze autootjes hebben een drietraps automaat ZONDER lockup. Draait inderdaad heel veel toeren maar is normaal.

Groet,

Paul[/quote]
Bedankt paulmichiel ik houd het dan idd maar op dat hij 3 traps is uitgevoerd,heb de olie inmiddels wel ververst maar dit kan nooit kwaad.
En met het zand valt het hier in dubai wel mee,de meeste wegen zijn verhard haha

vr gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.