Suzuki Swift: Autoradio (Tokai) doet het niet goed

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Ik heb een nieuwe autoradio van Tokai in mijn Swift gezet. Hij doet het. Maar als ik de sleutel uit het contact heb voor een paar uur, dan doet mijn radio het niet meer. Eerst moet een kabel (de plus of de min) losgemaakt worden en weer vastgemaakt. Dan doet de autoradio het weer. Als het contact er maar een paar minuten af is, dan doet de radio het wel gewoon.
Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn radio het blijft doen? Iedere keer een kabel losmaken is ook niet fijn.
Bij voorbaat dank!

Fikeend

Geplaatst door Fikeend (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Je hebt normaal gesproken 1 constante plus , schakelplus contact en een goede massa.
Als deze goed zijn aangesloten dan zit het probleem in de radio zelf.

Fikeend (0), 12 jaar geleden

Dankjewel voor de snelle reactie!
De massa zit rechtstreeks op het metaal. De constante plus en de schakelplus zitten door middel van een verloopstekker dus ik ga ervan uit dat die goed zitten. Ik zal ze morgen een keer verwisselen en kijken wat er gebeurt.
Maar hij doet het gewoon weer als ik de plus of de min even los maak en weer verbind. Dus ik verwacht dat de connecties gewoon goed zijn. Iemand nog ideeën? Anders zal ik hem retourneren..

asen (0), 11 jaar geleden

deze radio's zijn zo gemaakt je moet een condensator ertussen doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.