Suzuki Swift: Check engine

Bouwjaar: 1991

Ik heb een Swift van nov. '91 mijn check engine lampje is twee keer aan gegaan. Nu heb ik hier in de reviews gelezen dat je foutmelding met een zekering kan uitlezen, heb ik gedaan en volgens mij geeft hij fout 24 aan(lampje knippert twee keer en daarna vier keer) kan iemand mij vertellen wat dit is?

Geplaatst door

Versteeg (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

code 24 is het snelheidssignaal wat niet werkt.
deze sensor zit in te tellerklok geschroeft, deze sensor is gewoon een reed-schakelaar kun je gewoon bij de plaatselijke elektronicaboer kopen en soldeer je m gewoon erin.

tarabeest 0
badge

19 jaar

Bedankt voor je reactie. Ik heb overigens het check engine lampje niet meer op zien lichten. Heb je misschien een lijst met de fout codes?,zal wel makkelijk zijn of weet je misschien hoe ik eraan kan komen? Ik doe veel zelf aan auto's (heb ook nog een Golf).

Versteeg 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.