Suzuki Swift: foutcode lezen

Bouwjaar: 1991

Wat een geweldige site is dit, zeker voor doe het zelf freaks zoals ik. Ik doe altijd erg veel zelf aan de auto, ik heb al een Golf III waar ik erg veel zelf aan doe en die ik intussen ook wel goed ken, ik heb daar nu een swift bij gekocht voor woonwerk verkeer en weet hier nog erg weinig van.Maar via deze site leer je snel. Heeft iemand een lijst met de foutcodes(check enginelampje) van mijn swift uit nov. '91?, of hoe kan ik hieraan komen.Dit zou mij enorm helpen en maakt zoeken een stuk makkelijker. Alvast bedankt voor de reactie.

Versteeg

Geplaatst door Versteeg (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik kan wel het een en ander opzoeken als je wat meer gegevens hebt. Het makkelijkst is als je een foutcode hebt, zodat ik kan kijken wat die foutcode betekent. Anders moet ik ze allemaal gaan overtypen.

Versteeg (0), 19 jaar geleden

Ha die Roel, bedankt voor je reactie, ik heb tot nu toe een foutcode gehad(24), maar alles blijft gewoon functioneren. Waar heb je die foutcodes vandaan(werkplaatshandboek?), dan maak ik er zelf eventueel wel werk van. groetjes

robert10087 (0), 19 jaar geleden

volgens mijn meldcode tabel moet 24 de voertuigsnelheidssensor
zijn.
groet, Robert.

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb inderdaad ook staan snelheidssensor geen of onjuiste signaalspanning. Ik heb deze gegevens uit Autotools, dat is een programma op mijn pc, ik kan hier in niet knippen en plakken. Ik moet de foutcodes dus overschrijven als je er nog meer wil hebben.

gosse3817 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hierbij de foutcodes van Suzuki Swift 1989-1992 modellen.
12= normaal :13= lambda-sonde: 14= temp-sensor: 15= idem:
21= gaskleppositiesensor: 22= idem: 23= luchttemp-sensor:
25= idem: 24= voertuigsensor: 31= druksensor: 32= idem:
41= ontstekingssignaal: 42= krukashoesensor:
Als het storingslampje blijft branden(dus niet knippert)dan is het elektronisch regelapperaat de storingsbron.

Versteeg (0), 19 jaar geleden

Bedankt mensen!!!!

Gee (0) PRO, 18 jaar geleden

De snelheids sensor zit achter op de snelheids meter,en is niets meer dan een reed relais.Eenvoudig te vervangen en kost nog eens weinig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.