Suzuki Vitara: deursloten openen spontaan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i 16v

Beste,

Tijdens het rijden gaan de motortjes van de deurvergrendeling in de portieren 'klapperen' (op de één of andere reden krijgen ze signaal om te ontgrendelen). Wat ook gebeurd is dat wanneer ze op slot staan, spontaan opengaan, soms direkt na het afluiten een andere keer na 1,2 dagen later.
Er zit ook een cobra alarm installatie in (6421). Moet ik het probleem zoeken in de alarminstallatie of in de auto zelf. Heb hiervoor nog twee vitara's gehad met ook 'klapperende' motortjes in de portieren, het lijkt mij dus een vitara probleempje of......
Heeft iemand hier ervaringen mee?

Alvast bedankt,

Gigi

gigi di cabrio

Geplaatst door gigi di cabrio (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Schouten (0), 17 jaar geleden

Controleer de draadboom eens die je portier inloopt, als daar een draad van je vergrendeling (bijna) door is en tegen het metaal of een andere draad aan ligt te jutteren dan kun je dit soort problemen ook krijgen.
suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.