Suzuki Alto: Grijze substantie binnenkant oliedop

Bouwjaar: 1990

Bij Alto automatic GL zit een grijze (schone) substantie aan de binnenkant van de oliedop. De garage zegt dat het normaal kan zijn omdat nog niet zo lang geleden de koppakking is vervangen.
Kan iemand dit bevestigen of dit juist is?

Geplaatst door

alist (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

lijkt mij stug ik ken wel een mayonaise achtige substantie in de oliedop en carter ventilatieslang. wat de oorzaak is van korte stukjes rijden de motor wordt niet goed warm.

Maar wat je garage stelt lijkt mij vreemd.

groeten Reinder.

RDijkstra 0

19 jaar

Het is wel een mayonaise achtige substantie die licht grijs van kleur is. Kan dit kwaad? of is het normaal?

alist 0

19 jaar

hallo leo ik denk ook dat er maar korte afstanden mee zijn gereden. Ik heb zelf een samurai daar werd ook maar korte stukken mee gereden en die had dat spul ook aan dolie dop zitten.nu rij ik meer km en het is ook helemaal verdwenen want nu komt de auo 100% op temperatuur

collie 0

19 jaar

Je moet gewoon kijken als je koppaking kapot is moet je ook een behoorlijke rook achter je auto hebben, en die mayonaise kan inderdaad zijn van korte stukken rijden, zolang je er geen friet speciaal van kan maken is het niet zo een groot probleem.

Raymond26 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.