Suzuki Alto: Borrelend geluid bij het gas geven

Bouwjaar: 1990

Bij Alto 0.8 automatic is een borrelend geluid hoorbaar bij het gas geven, wellicht koelvloeistof? Tevens is een grijze yoghurt achtige smurrie zichtbaar aan de binnenkant van de oliedop. Weet iemand wat deze symptomen te betekenen hebben?

alist

Geplaatst door alist (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 19 jaar geleden

Ik vrees dat je hangt voor een nieuwe koppakking...
groeten,
Peter

anoniem-1573996169 (0), 19 jaar geleden

Hallo die mayonaise die jij bedoelt is water met olie ,dit komt meestal voor bij een kappotte koppakking,en als je veel korte stukjes rijdt heb je hier ook last,dan komt er condens in je motor,en je motor wordt niet goed warm zodat het condens niet kan verdampen,en blijft dan achter op je oliedop, maar aangezien je motor ook borrelt (te weinig koelvloeistof) zal hoogstwaarschijnlijk je koppakking wel kapot zijn.

alist (0), 19 jaar geleden

Garage heeft een defecte thermostaat vervangen, omdat ook de temperatuur meter niet uit de hoek kwam, dit moest het stromend/borrelende geluid veroorzaken, het geluid is nu inderdaad weg, van de grijze smurrie aan de binnenkant oliedop blijft de garage volhouden dat dit kan komen omdat kort geleden de koppakking al een keer vervangen is geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.