Suzuki Swift: Raar geluid uit versnellingsbak

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

Heb de auto van mijn broer weggebracht voor kleine beurt en nieuwe voorbanden en gevraagd om te luisteren naar een vreemd bijgeluid uit de versnellingsbak.
Dit blijken lagers te zijn die je hoort volgen de garage en reparatie ervan zou rond de 1000 euro gaan kosten. Op de teller staat 79000 km. Dus toch maar even de dealer gebeld waar de auto is aangeschaft en de zaak uitgelegd .
Volgens hem was dit een probleem dat vaker bij deze auto`s voorkwam en dat het om een onderdeel ging dat als je mazzel had je leven lang meeging en in dit geval pech hebt dat het nu al stuk is. Auto is 6 jaar oud en valt dus niet in de garantie ,maar hij wil het wel maken en over de kosten kan wel worden gepraat. Nu ben ik van mening dat je mag verwachten een versnellingsbak wel langer mee gaat zonder mankementen dan de 79000 km die er nu op staat, en als er toch iets gebeurd dit wel onder garantie valt ,ook nadat de garantie periode is vervallen. de dealer gewoon gewoon ja pech gehad dit onderdeel moet je gewoon geluk mee hebben. Kan je hier wat mee of is het gewoon domme pech en laat het maar vervangen met de wetenschap je dit weer kan gebeuren. wat is jullie ervaring hiermee

gr peet

Peet45

Geplaatst door Peet45 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 10 jaar geleden

nee daar kun je niets meer mee auto is 6 jaar oud het is wel jammer maar dit zal zelf betaald moeten worden.

groetjes jan.

Peet45 (0), 8 jaar geleden

Versnellingsbak is vervangen door een gereviseerde bak.

jan T (10) PRO, 8 jaar geleden

ja dat is net zo verstandig dan wist je gelijk waar je aan toe was.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.