Suzuki Swift: ratelende aanjager.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 gls

hoi,

Ineens komt er sinds vanmiddag een vreselijk ratelend geluid achter het dashboardkastje vandaan en als ik mijn aanjager uitzet dan is het geluid weg, dus ik heb het idee dat dit met mijn aanjager te maken heeft. kent iemand dit probleem en wat is hieraan te doen?

groetjes marina

marina22

Geplaatst door marina22 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Neet (0), 14 jaar geleden

Dat zou wel eens een blaadje kunnen zijn.
Gaat vanzelf weer weg.

marina22 (0), 14 jaar geleden

maar als ik de aanjager harder zet dus stand 2 en 3 dan maakt hij steeds meer herrie, kan dat nog steeds een blaadje zijn dan?

070NRG (0), 14 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde probleem bij mijn swift uit '98 ik denk dat een lagertje van de kachelventilator verrot is. Op de sloop ongeveer 30-40 euro voor een nieuwe kachelventilator.

aczn (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=070NRG]Ik heb precies hetzelfde probleem bij mijn swift uit '98 ik denk dat een lagertje van de kachelventilator verrot is. Op de sloop ongeveer 30-40 euro voor een nieuwe kachelventilator.[/quote]
idd ik heb het probleem gehad met de aanjager van een porsche gt2 hiervan was een lamelle afgebroken van de aanjager, zodat bij inschakeling een irritante vibratie/gezoem te horen was
vervangen en je bent er van af

ps: tip kijk eerst even wat een nieuwe motor kost bij de dealer/automatrialen zaak
voordat je er een aanschaft 2e hand's.

marina22 (0), 14 jaar geleden

heey, bedank voor de reacties, het probleem is opgelost, het was idd een blaadje wat ertussen kwam te zitten. blaadje weg en herrie weg.

groetjes marina

070NRG (0), 14 jaar geleden

Bij mij was het probleem dat er een verteerde muis in de ventilator lag, weet niet wat de vorige eigenaar met ze auto deed?
Daardoor is het "schoepenrad" beetje vervormd en loopt nu aan op de behuizing.

aczn (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=070NRG]Bij mij was het probleem dat er een verteerde muis in de ventilator lag, weet niet wat de vorige eigenaar met ze auto deed?
Daardoor is het "schoepenrad" beetje vervormd en loopt nu aan op de behuizing.[/quote]
hahahaha dit was duidelijk een HUISMUIS die goedkoop aan het liften was :P

''weet niet wat de vorige eigenaar met ze auto deed?'' waarschijnlijk parkeerde die z'n bolide in de huiskamer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.