Suzuki Alto: rechter knipperlicht werkt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Goedendag, kunt u mij helpen ?
Mijn rechter knipperlichten werken niet meer. Als ik de hendel aan het stuur omhoog haal blijft het stil en knipperen m'n rechter knipperlichten niet meer. Het zelfde geldt voor m'n alarmlichten. Links doen ze het gewoon, alleen de rechterkant blijft donker.
De zekeringen zijn nog goed en de lampjes doen het nog.

Alvast bedankt.

Alto

Geplaatst door Alto (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Denk dat je een stekker verbinding los hebt zitten, of dat de handle aan stuur is overleden. Wat heeft de auto gelopen? Handle stuk komt volgens mij niet vaak voor bij een alto. Heb je ook de zekeringen onder de motorkap bekeken?

Sytze

Alto (0), 17 jaar geleden

Hi, ik kom net bij de Suzuki-dealer vandaan. Ze vertellen me dat de schakelaar die direct achter m'n stuur zit en waar de handle in vast zit, kapot is en vervangen moet worden (239 Euro). Maar naast m'n zekeringenkastje zit een zwart blokje wat ik voel vibreren als ik af en toe een ratelend geluid hoor als ik de hendel naar rechts haal. Heb overigens nog niet naar zekeringen onder de motorkap gekeken. Er staat nu 88000 km op de teller.

Marcel

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat je nog ff kan proberen: rij langs de automaterialen of elektro handel, koop een spuitbus met contact reiniger en spuit de schakelaar van alle kanten flink in, vooral van binnen. Het is een paardemiddel, maar toch.

Sytze

jhessels (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk ook even naar de kabelboom die net even over het scherpe randje van het accubakje loopt. De kabels willen daar nog wel eens door schuren en daar zitten de draden van de knipperlichten ook in.
Dikke zwarte bos kabels achter de accu die over de bak loopt.
Succes John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.