Suzuki Swift: slecht starten en inhouden bij +/- 120 km/u

Bouwjaar: 1993

Hallo,

heb een swift uit 93 en die wil de laatste tijd vaak niet goed starten ik heb een tijd terug zelf de benzine en lucht filters vervangen ook de bougie`s zijn vervangen.
ik heb zelf het idee (ook na het lezen van andere vragen) dat het met de benzine toevoer te maken heeft.
Mijn vraag is nu: Hoe kan ik het beste te werk gaan wat moet ik wel en wat niet schoonmaken/vervangen?

verder heeft het swiftje een probleem bij het rijden met hogere snelheid als ik 120 rijd (als dat al lukt) gebeurt er bijna niks meer op het moment dat ik gas geef. Ik moet dan op gevoel met het gaspedaal spelen en zoeken naar een punt dat hij redelijk wil doorgaan. Dit was vroeger wel anders! Heeft dit ook iets met het waarschijnlijke benzine probleem te maken??

Het is trouwens een automaat en ik heb hem voor de keuring laten afstellen in de garage toen is ie beter gaan lopen maar nog steeds niet goed.

Lander

Geplaatst door Lander (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

3 of 4 cil:Bougiekabels geven ook veel problemen, slaat slecht aan, komt niet goed op toeren enz,enz.Originele kabels monteren geeft het beste resultaat. succes

Lander (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de reactie!
is een 4 cil.
heb de bougiekabels vervangen maar het probleem blijft! is trouwens niet alleen bij 120 km/u maar ook als je een beetje sneller wil optrekken vanaf bijv. 50 km/u. Lijkt echt iets met de benzine te maken te hebben en is zeer irritant!
Heeft iemand een idee??

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Origineel benzinefilter gemonteerd bij linker achterwiel? Misschien een injector cleaner door de benzine proberen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.