Suzuki Ignis 2021: Slijtage Tapijt

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Motorcode: K12D, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 61

Hallo ,allemaal

ik ben Diem. En ik heb een vraag? Ik heb sinds 2021 het nieuwe model ignis.
In 2022 begon ik te merken dat het tapijt naast het gas en koppelingspedaal begon te slijten en te raffelen
Dit netjes aangegeven bij de dealer aagegeven. Aangezien ik 6 jaar garantie heb, En of dit hier wel onder viel.
Dat kon de desbetreffende verkoper mij ook niet vertellen. Die zei dat ik bij de volgende beurt het nog maar eens moest aankaarten.
Zodat ze fotos's konden maken en dan bij suzuki voorleggen. zo gezegd zo gedaan.
Fotos laten maken door desbetrefende verkoper die al meteen al een denigrerende opmerking naar mij toe plaatste dat het aan mijn grote schietschuivers (schoenen) zou liggen.
Vervolgens nooit meer terugkoppling gehad. Tot ik afgelopen Vrijdag er weer naar vroeg, Toen hij voor een beurt moest. (bijna 1 jaar later)
De desbetreffende verkoper was het waarschijnlijk vergeten mij op de hoogte brengen (zei hij zelf) maar suzuki gaat éénmalig onder garantie het tapijt vervangen.
Want dit zou volgens suzuki aan mn grote schoenen liggen. Zei de desbetreffende verkoper. Dus mijn vraag is of er meer mensen zijn met TapijtSlijtage??????
Ik ben overtuigt dat het namelijk niet aan mijn maat 43 ligt.

diem.Loukareas

Geplaatst door diem.Loukareas (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Beunhaas (485) PRO, 4 maanden geleden

Ligt er niet simpelweg een los matje voort de pedalen (goedkoop te vervangen), en heb je misschien schoenen met scherpe randen langs de zolen , die je ook nog scheef op de pedalen zet...anders kan ik me niks voorstellen bij schade aan de vloerbekleding...

harry4203 (415) PRO, 4 maanden geleden

Dat lijkt mij ook, kan me bijna niet voorstellen dat de vloerbekleding onder garantie wordt vervangen. Ben benieuwd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.