Suzuki Swift: start probleem 2002 swift 1.0 3 cil

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hallo
ik heb hier een swift staan die start koud goed en rijd verder supper echter als je er mee gereden hebt en je zet hem af kun je hem gewoon weer starten bv 10 keer achter elkaar.
als je de auto dan bv 10 of 15 minuten later wil starten dan slaat hij niet meer aan. als je de motor 2 uur later weer probeert start hij weer prima.
als de auto niet aan wil slaan zie ik ook dat er geen benziene ingespoten. word als ik er vervolgens met de hand wat benziene in gooi dan slaat hij wel aan en blijft dan ook lopen.
de brandstof pomp slaat aan als je het contact aan zet en stopt naar een paar seconden als het systeem op druk is gebracht.verder brand het motor storings lampje dit heb ik uitgelezen en er zat 1 foutcode in dat het verwarmings element van de lamdasonde niet werkt maar dit kan volgens mij de start problemen niet veroorzaken.
iemand bekend met dit probleem?

bvd mvg ries

ries 69

Geplaatst door ries 69 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ries 69 (0), 9 jaar geleden

ff een update
het probleem met het verwarmings element in de lambdasonde is opgelost er was een draadbreuk in de kabel die aan de motor zit net voor de stekker waar de lambdasonde in plugt.
het niet willen aanslaan van de motor is ook opgelost echter weet ik niet exact wat er nu mis was het vermoeden is een slechte stekker verbinding van de injector.
daar ben ik ff mee bezig geweest en daarna is het start probleem niet meer voorgekomen.

mvg ries

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.