Suzuki Swift: start problemen

Bouwjaar: 1992

Beste Problemcar pro's,

Volgende probleem doet zich herhaaldelijk voor.

Heb kort geleden voor mn vriendin een Swift '92 gekocht, ze rijdt hier mee naar de kinderopvang en vandaar naar t station, denk bij elkaar nog geen kilometer.

Alleen sins enige tijd start de auto niet meer, met de startkabels start ie gewoon, en volgende de ANWB man was de dynamo nog goed. Zou dus de accu moeten zijn, deze vervangen en ging enkel dagen goed, echter nu weer t zelfde, niet meer starten.

Zou t kunnen dat de afstanden te klein zijn om de accu weer goed op te laden ? Helemaal nu de lichten aan moeten, achterruit verwarming aan en de blower op max ?

Of is er een andere oorzaak aan te wijzen ?

Alvast bedankt voor jullie reaktie.

Gr., Yvar

doe-het-zelf-wel

Geplaatst door doe-het-zelf-wel (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

als goed is onderzocht of de dynamo daadwerkelijk goed laadt, kan er ergens een stroomverbruiker zitten die langzaam de accu leegtrekt, te denken aan een dashbordkast lampje die doorbrandt, of kofferbakverlichting.

of een autoradio kan een boosdoener zijn.

is moeilijk van afstand te beoordelen.

succes,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.