Suzuki Swift: Suzuki

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1300 DDIS

Probleem :lampje auto met sleuteltje brand na ongeveer 2km rijden na het starten.Wanneer men de auto stil legt en weer start is het lampje gewist en brand het niet meer.Na een paar uur de wagen laten staan en je start hem is het weer het zelfde probleem.Ik heb deze wagen uitgelezen met een bosch kts en de code is C1122 signaal motortoerental funktionerings-storing.heeft iemand al met zo een probleem te maken had graag een oplossing .

impreza

Geplaatst door impreza (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

autobedrijf van breugel (0) PRO, 16 jaar geleden

is het niet de service indicator die aangeeft dat auto een beurt nodig heeft, die fout code geeft hij volgens mij altijd aan als motor niet loopt.

impreza (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb daarjuist gekeken op AUTO DATA en daar staat dat het lampje geen onderhoudsindicator is maar wel een elektronisch probleem.Toch bedankt voor de reactie

impreza (0) PRO, 16 jaar geleden

Het probleem is opgelost.Het was een gloeibougie van de 3 cilinder die kortgesloten was.De fout in het geheugen hersteld zich zelf je moet het zelfs niet wissen.Grts impreza

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.