Suzuki Ignis 2003: Suzuki ignis soms plotseling geen vermogen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M13A, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 61

Suzuki ignis 2003 1.4 sinds enkele weken loopt hij erg slecht .auto trilt stationair en om op gang te komen moet je het gas pedaal op de grond drukken . Totaal geen vermogen dit probleem komt en gaat zo maar soms 3 dagen geen last en dan op eens is het er weer .het lijkt erop als je het gas los laat en afremt het probleem zich voor doet,dat heb ik al 3 keer gehad .bougies bobines kabels zijn vernieuwd en auto geeft geen fout code s auto heeft 180 000 km gereden . Wie weet de oplossing .vandaag op de snelweg na 10 minuten rijden van 100 km per uur afremmen voor file en ja hoor hij gaat weer rot lopen geen vermogen met moeite 80 km per uur halen gas pedaal op de bodem gedrukt en na 4 min rijden plotseling niets meer aan de hand en rijdt weer als een zonnetje heel vreemd en geen brandende lampjes gezien . HELP !

Tante annie

Geplaatst door Tante annie PRO , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

Monteur Senior, 5 maanden geleden

is je EGR klep inorde?

    Uur geleden egr klep gedem en blindplaat er tussen gezet als die twee weken goed blijft doen ben ik erg gelukkig we gaan het zien en ik laat het zeker horen . Bedankt voor het meedenken - Tante annie PRO, 5 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Waar wordt mee uitgelezen ?

    Autel maxicheck daar is echt niets mis mee - Tante annie PRO, 5 maanden geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door Tante annie PRO, 4 maanden geleden

Egr klep afgedopt probleem het zelfde .heb uit eindelijk alle stekker ,censor ,computer verbindingen in gespoten met contactreiniger niet omdat ze aangeslagen zijn maar omdat ik het gewoon niet meer weet ! en gek genoeg rijdt de auto inmiddels 10 dagen probleem loos rond. heb er zelf nog niet veel vertrouwen in , maar de tijd zal het leren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.