Suzuki Samurai: Suzuki Samurai loopt niet stationair en stottert en geen vermoge

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 Carbarateur

Hallo , Ik heb een Suzuki Samurai van 1992 met een 1300 carburateur motor.De motor loopt niet stationair, en als je weg wilt rijden dan heeft de motor geen vermogen.Als je het luchtfilterhuis van de carburateur afschroefd en je hand op de carburateur legt zodat deze minder lucht krijgt dan blijft hij wel netjes stationair lopen.Heeft iemand hier ervaring mee?Alvast bedankt.M.v.g. Peter franse_miniaturen@live.nl

Suzuki_samurai

Geplaatst door Suzuki_samurai (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Samurai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johan 56 (0), 14 jaar geleden

Heeft ie een automatische choke? en werkt dat ding nog? Zit het spruitstuk nog wel goed vast Zuigt hij niet via een slechte pakking ergens valse lucht aan?
Succes met zoeken,
Johan.

Hammond (0), 14 jaar geleden

Dit is een typisch Samurai kwaaltje. De beste en simpelste oplossing is een eenvoudigere carburateur bv. van de Daihatsu Charade of de Mitsubisi Colt.
Deze website is erg handig voor dit klusje.

http://home.kpn.nl/hup00026/suzukisamura...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Samurai of stel zelf een nieuwe vraag.