Suzuki Samurai: Grootlicht probleem(pje)

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Morgen moet m'n Samurai voor de keuring dus heb vandaag alles even langs gelopen en het linker grootlicht deed het niet. Heb er een nieuwe h4 in gezet maar het groot licht doet het nog niet. Met het licht uit meet ik op alle aansluitingen een plus. Als het grootlicht aangeschakeld wordt blijft de aansluiting aan de linkerkant, wat een aarde moet worden zoals aan de rechterskant, een plus waardoor er geen aarde is en er dus ook geen lamp gaat branden. Wat kan dit zijn?

Martin Akema

Geplaatst door Martin Akema (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Samurai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

kabel breuk, slechte stekker verbinding (oxidatie)

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dim en grootlicht zijn massa geschakeld je meet dus altijd plus op beide aansluitingen, zijn de zekeringen heel?

hans

Martin Akema (0), 15 jaar geleden

Zekeringen zijn heel dus denk een slechte verbinding ergens. Heb voor de keuring van morgen een tijdelijke draad gelegd dus ben gered maar het moet wel even zo het hoort natuurlijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Samurai of stel zelf een nieuwe vraag.