Suzuki Swift: Uitbouwen aanjager verwarming. Hoe?

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: G13B 1298CC 74KW (101 pk)

Ik wil de aanjagermotor van mijn Swift 1.3 GTi uit 1989 loshalen. Wie kan mij vertellen wat ik allemaal nog meer moet demonteren om erbij te komen??

Door de open roosters onder de voorruit valt er nogal wat blad naar binnen in de herfst (bosrijke omgeving), dat naar ik vermoed in de aanjagermotor blijft zitten. Het ratelt als een gek daar en ontwasemen lukt bijna niet meer. Daarom wil ik alle luchtkanalen en de aanjager loshalen en schoonmaken.

Graag uw reacties.

Shadowranger

Geplaatst door Shadowranger (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Swift_GS (0), 17 jaar geleden

Je hoeft verder niks te demonteren om de aanjager er uit te halen. Heb een keer een aanjager uit een 89er gs er uit gehad. Je hoeft alleen een paar draadjes los te halen en de kabel voor je recirulatiestand en 2 boutjes volgensmij dan pak je m er zo uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.