Suzuki Splash: Uitlaat bevestigingspunten Suzuki Splash

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo allemaal,

Wij hebben net een nieuwe suzuki splash gekocht (heb alto geselecteerd want de splash zit niet in het rijtje). Nu kwamen wij erachter dat onze uitlaat heen en weer gaat. Ik heb er even naar gekeken en nu zit de uitlaat maar bij twee punten vast. De uitlaat zit vast bij de motor en er zit een aansluiting met een rubber helemaal achteraan de auto. Dus daarom gaat de uitlaat heen en weer bij het rijden.

Wij hebben er geen last van, maar is het normaal dat de uitlaat bij een nieuwe auto maar bij twee punten vast zit? En dat dat je de uitlaat ziet bewegen onder het rijden? Dus als die achterste rubber er af gaat dan ligt de hele uitlaat er ja ook onder weg.

Alvast heel erg bedankt voor de reacties.

Met vriendelijke groet,

Hans

hanssteenhuis

Geplaatst door hanssteenhuis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Splash? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (295) PRO, 13 jaar geleden

Ga met deze vraag even naar de dealer...
Aangezien het hier een nieuwe auto betreft valt deze nog binnen de garantie en is het niet de bedoeling dat je daar zelf aan gaat knutselen.

(de Splash wordt in het rijtje opgenomen)

mvg,
Moderator problemcar.

Dennis2152 (0), 13 jaar geleden

Ja dat klopt. En het beweegt wel wat ja, zolang het je bumper niet raakt zou ik geen zorgen maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Splash of stel zelf een nieuwe vraag.