Suzuki Jimny 2002: valt uit tijdens het rijden

Bouwjaar: 2002, Motorinhoud (cc): 1300

Mijn Jimny valt regelmatig uit bij het rijden. Zeer onregelmatig. Je voelt het aankomen. Motor begint in te houden. De lampjes van de startonderbreking en emissieregelingssysteem beginnen te knipperen. Auto aan de kant, contact af en effen wachten. Terug starten, Soms daarna geen probleem maar kan ook zijn dat je 100m kan rijden en terug het probleem.

geritsdirk@hotmail.com

Geplaatst door geritsdirk@hotmail.com (55) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Jimny? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

2 maanden geleden - quikfit

Zomaar een gokje...contactslot versleten!?

2 weken geleden - geritsdirk@hotmail.com

Contact was oke. Nokkenas sensor vervangen maar dan kregen we een foutmelding op de computer. Op aanraden van mijn garagist 98 getankt ipv 95. Heeft ook de benzine aanvoer terug naar de tank doorgeblazen. Heeft een aantal weken goed gedraaid. Nu weer terug hetzelfde probleem, dus nog niet opgelost. Probleem is ook dat men geen fout kan vinden op de computer.

2 weken geleden - limbra

Welke foutmelding was er na vervanging van de nokkenas sensor ?
Laat de Krukas sensor maar vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Jimny of stel zelf een nieuwe vraag.