Suzuki Swift: Versnellingspook schiet uit 5e versnelling

Bouwjaar: 1992

Krijg binnenkort Swift 1,0 uit 1992 binnen waarbij op de snelweg de vijfde versnelling na verloop van tijd loslaat. Wagen schakelt licht en zonder haperen. Ook de vijfde versnelling. Is dit een gekend probleem, of heeft iemand tips?
Bij voorbaat dank.

Rigo

Geplaatst door Rigo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

is slijtage, doe je niks aan, al zo bvaak gehad met die dingen

ivo4689 (0) PRO, 19 jaar geleden

waarschijnlijk zijn er boutjes gebroken van het deksel aan de zijkant van de bak waardoor de as niet meer goed opgesloten zit . Boor de boutjes uit en zet het deksel vast met nieuwe en het probleem zal verholpen zijn ( ten minste , in 9 van de 10 gevallen )

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Toen ik nog bij Suzuki werkte hadden ze daar last van en daar was een simpele en eenvoudige ingreep voor nodig. Achter het tandwiel zit een veer die of vervangen moet worden of verwijderd met nog wat andere onderdelen. Ik heb het zelf nooit gedaan en weet het ook niet meer precies maar ik weet zeker dat een dealer je er meer over kan vertellen want volgens mijn is daar toen een service mededeling over geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.