Suzuki Wagon R: welke draden voor centrale vergrendeling wagon r+ 2001

Bouwjaar: 2001

wie o wie kan mij helpen.

ik ben bezig om een op afstandbediening centrale deurvergrendeling in te bouwen. Ik heb alles werkzaam op het open en dichtgaan na.. Ik moet met de nieuwe cv 2 draden aansluiten (open en dicht) op de schakelaar in de deur (om handmatig de deuren dicht en open te doen). Nu kom ik er maar niet achter welke draden (kleuren) ik moet hebben. ik heb de schakelaarunit er uit en er is 1 draad wanneer ik deze met een massa verbind (testlampje) dan gaat de deur open en dicht gaat. Ik moet echter vanuit de ingebouwde cv2 draden aansluiten. wie weet welke ik moet hebben???


graag hoor ik van jullie

richardw1975

Geplaatst door richardw1975 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door richardw1975 (0), 10 jaar geleden

ondertussen heb ik het opgelost, blijkt dus idd maar 1 pulsdraad te zijn.. Ander schema gebruikt van de centrale vergrendeling en het werkt..

misschien voor andere mensen de oplossing:
vanaf de bedieningszijde gezien open en sluit draad vanaf de centrale vergrendeling (witte)
daarachter draad doorknippen.

andere zijde met de kleur verbinden (bij mij oranje) van je centrale vergrendelingsunit....


voor 3 tientjes een blij man


succes

naffer7 (0), 9 jaar geleden

Ook mij lukt het maar niet om een afstandsbediening aan te sluiten op de CV van de Suzuki Wagon R+ uit 2001. Dit is de handleiding:


Ik heb dus de plus en massa aangesloten. Module reageert op de afstandsbediening. Lichtjes gaan uit en aan. Dit is dus goed. De deuren worden echter niet aangestuurd. Ik heb een kabeltje voor open (wit) en een kabeltje voor sluiten (geel) van de module gekoppeld aan wit/zwart en wit/rood van de CV. Wat doe ik fout?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.