Toyota Avensis: Adres Toyota klantenservice

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 D4d

Wie kan mij helpen aan het adres van Toyota klantenservice in Japan? Vanwege het serviceniveau van de Toyota organisatie in NL, wil ik de mogelijkheid bekijken om mijn bevindingen te melden bij Toyota zelf. Ik heb vernomen dat wanneer je problemen hebt met Toyota, men in Japan hierin erg veel interesse toont en probeert om een oplossing te vinden.

renos

Geplaatst door renos (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

1 stapje tegelijk nemen, ik zou eerst de nederlandse importuer direct aanschrijven alvorens naar de top van de toren te klimmen.

Groeten Marcel

Michiel7811 (0), 16 jaar geleden

Ja, dat ben ik met Marcel eens,

Maar ik weet ook uit eigen ervaring dat de nederlandse importeur rare streken uithaalt. Klachten na een JAAR beantwoorden etc.

Ik raadt je aan een aangetekende brief te sturen naar de nederlandse importeur en vervolgens stappen te ondernemen hogerop. De Japanse importeur / evt. Europese zal namelijk jouw brief beantwoorden met de boodschap dit met je locale importeur op te lossen.

m

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.