Toyota Avensis Verso: Olie boven cilinders

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: D4D

Enige tijd geleden is mijn turbo defect geraakt. Motror is aan bovenzijden en onderzijde open geweest. Hierbij bleek ook een drijfstang iets krom.
Alles is vervangen inmiddels en motor is weer gesloten. Heeft enige tijd goed proefgedraaid, maar stopte vervolgens weer. Er werd weer olie gevonden boven de cilinder waarvan de drijfstang was vervangen. Overige cilinders waren goed. Zuigerveren zijn ook vervangen. Wat kan dit zijn ?

WV09

Geplaatst door WV09 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

vervormde cilinder???
of ze hebben het inlaat kanaal en /of de i.c. niet gereinigd

WV09 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Ik heb de garage niet gehoord over een vervormde cilinder. Maar dat is dus niet onmogelijk begrijp ik. Ik zal het vragen.
Het inlaatkanaal is wel schoon en ook de intercooler zou worden geccontroleerd. Ik moet de garage op het woord geloven, maar ook dit zal ik nog even voorleggen. Bedankt voor zover.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.