Toyota Picnic: airco AC-schakelaar blijft knipperen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 td

Ik heb hetzelfde probleem met mijn TOYOTA PICNIC 2.2 TD van 1999 als die hier eerder is geplaatst(http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p... namelijk de airco-pomp slaat na 3-4 seconden uit, Airco Lampje gaat knipperen. Systeem recent gevuld, want ik dacht weinig gas, en omdat het probleem niet was opgelost kwam ik hier op de forum van problemcar, en ik zag dat er ook mensen zijn geweest met dit probleem. En de oplossing was het vervangen van de zekeringsakast binnen onder het stuur. Ik dacht de oplossing moet ook het zelfde zijn. een zekeringskast gehald erin geplaatst, het probleem blijf het zelfde. dus mijn vraag is was het gewoon vervangen of moet je iets anders doen zoals inlezen en of resetten als het mogelijk is.
alvast bedankt.

blazen

Geplaatst door blazen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blazen (0), 13 jaar geleden

het is opgelost het was een kabelbreuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.