Toyota Corolla Verso: auto heeft soms geen vermogen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Hallo

De auto verliest soms vermogen tijdens het rijden. Als je hem dan afzet en op nieuw start is het probleem weg of even weg.
Het oranje lampje met vga brand.

er is al een klep vervangen. Maar dit heeft het probleem niet verholpen. Met het uitlezen kwam dus naar voren om die klep te vervangen. Maar helaas.

Wat kan de mogelijke oorzaak zijn

jolanda123

Geplaatst door jolanda123 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

De meeste foutcodes die je uitleest geven niet aan om dat onderdeel te vervangen.
Het geeft aan dat er een probleem is geconstateerd, de oorzaak opzoeken wordt aan de reparateur over gelaten.
De oorzaken kunnen zijn het onderdeel zelf, een ontbrekende voedingsspanning (zekering, relais), een draadbreuk of slechte stekker en heel soms is de computer die het onderdeel aan stuurt zelf defect.
Wat was de exacte foutcode? Liefst compleet met nummer.

jolanda123 (0), 13 jaar geleden

Sorry ik had de verkeerde naam bij het lampje , Bij het starten gaat het motorcontrolelampje branden en het waarscuwingslampje VSC/TRC branden en TRCOFF gaat branden. Soms gaat het uit maar dat is meestal maar voor even. VAak kun je helea fstanden rijden zonder dat er iets gebeurd. Maar dan valt soms ook het vermogen weg even onnieuw starten en je kunt weer rijden?

Er is dus al een klep vervangen

Wat kan dit zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.