Toyota Corolla: Inhouden motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 vvti

Mijn corolla houd bij ongeveer 2500 toeren wel eens in het is niet met regelmaat . Op het moment dat de motor inhoud is dat ook behoorlijk . de computer geeft ook geen storing aan .
Iemand ervaring met dit verschijnsel ?

corolla1

Geplaatst door corolla1 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

patrickbotten (0) PRO, 13 jaar geleden

luchtmassametertje vervangen is 9 jaar en vervuild je zou eventueel ook ultrasoon kunnen reinigen, heb daar geen ervaring in, maar zeker niet met remmenreiniger of dergelijke, manueel schoonmaken geeft slecht resultaat maar je kan proberen, er zijn er bij die werken. Staat op luchtfilter of aan arm inlaat. Met 2 schroefjes op. kost makkelijk origineel + 200 euro, bestaat in piraat ook, kan dan nog een 100 euro kosten. Moest het deze toch niet zijn (als het probleem daar niet van komt) dan gaat je wagen toch nog beter, je zou best preventief om de 5-6 jaar best vervangen, maar ja wie doet dat, hé. Kost altijd geld.

laat zeker weten hier op forum als de oplossing gevonden is.

corolla1 (0) PRO, 13 jaar geleden

Tot zover bedankt ik ga het een en het ander proberen , en laat zeker weten wanneer het opgelost is .

corolla1 (0) PRO, 11 jaar geleden

Het heeft even mogen duren , na verschillende opties geprobeerd te hebben waarschijnlijk de oplossing gevonden .
Een paarweken geleden kreeg ik een storing in het motormanagement ,even uitlaten lezen bij mijn andere collega Toyota dealer.
Bleek een storing nokkenas versteller VVTi te zijn , regelklep versteller werkte correct .
Vandaag VVTi trommel vervangen , voormijn gevoel loopt de motor ook veel rustiger en, inhouden heb ik tot nu toe nog niet gemerkt .
Bij volledige tevredenheid laat ik dit nog even weten .

moderator pc forum (0) PRO, 11 jaar geleden

[b] Bedankt voor het vermelden van je oplossing Corolla1, wellicht nog een aanvulling?[/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.