Toyota Corolla: dimlicht brandt ineens mee met seinen grootlicht.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V VVTi

Hallo,

Ik zie ineens dat bij het seinen van groot licht mijn dimlichten mee gaan branden. Dit is ineens zo gekomen, zonder dat ik wat heb gedaan. Ik heb ook geen verlichting vervangen of iets dergelijks. Wel is 2 weken geleden de achtermistlichtschakelaar vervangen, maar kan mij niet voorstellen dat hierdoor het probleem is ontstaan.

Ik weet niet precies of hij dit doet sinds ik de auto heb (enkele maanden) of dat hij dat altijd al heeft gedaan. Wat ik wel weet is dat alleen het dimlicht van de koplampen gaan meebranden. Niet de achterlichten en kentekenplaatverlichting. Het lijkt of het hoort dat de dimlichten mee moeten branden...

Ik hoop dat iemand weet waar het aan kan liggen.

Mvg Bart.

bart1622

Geplaatst door bart1622 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bart1622 (0), 13 jaar geleden

Ik heb telefonisch contact gehad met de Toyota dealer. Volgens hun hoort dit zo, omdat ze aan elkaar zijn geschakeld. Dit heeft te maken met het feit dat je beter zichtbaar bent op het moment dat je met groot licht seint.

Mvg Bart.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.