Toyota Paseo 1997: Auto start niet altijd

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5E-FE

Hallo allemaal,

Ik heb nu al een paar maanden een probleem met mijn toyota paseo. Hij wilt niet altijd starten. Ben er al achter gekomen dat er geen benzine bij de motor komt. Benzinepomp/stroomverdeler zijn al vervangen. Er is ook geen verschil tussen een koude en warme motor. Het enige wat ik heb ontdekt is dat als je het contact omdraait en het motormanagement lampje gaat branden, dan start hij, en als hij niet gaat branden dan start hij niet. Er zit geen logische volgorde wanneer hij wel en niet wil starten. Je moet gewoon vaak het contact omdraaien en dan na een paar minuten wilt hij meestal wel starten. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

rickkiekarting

Geplaatst door rickkiekarting , lid sinds 4 maanden geleden

1 Reactie

oldford PRO, 4 maanden geleden

Mogelijk zit het probleem in het elektrische deel van je contactslot. Als het motorlampje niet gaat branden als je het contact aan zet, dan krijgt het inspuitsysteen geen 12 Volt voeding.
Dat zou verklaren waarom de motor dan niet aanslaat. En wel aanslaat als je het contact een aantal maal uit en weer aan zet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Paseo of stel zelf een nieuwe vraag.