Toyota Corolla Verso: Behuizing sleutel verso

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Goedendag,

De behuizing van de sleutel van mijn verso heeft zijn beste tijd gehad. Het rubber op de knoppen is stuk. Ik zoek een nieuwe behuizing, maar kan niets vinden. Wie weet raad? Hoeft geen origineel Toyota onderdeel te zijn, kleur is ook niet belangrijk

Groeten, Bas

bas123ww

Geplaatst door bas123ww (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

LOMAX (0), 12 jaar geleden

Je moet waarschijnlijk geen nieuwe behuizing hebben, maar een nieuw rubberen 'drukknopmatje'. Als de sleutel tenminste een beetje lijkt op die van mijn Avensis.
Onlangs gingen die bij mij, na 9 jaar, op een week tijd alle twee kapot. Nieuwe rubbertjes besteld via eBay, 10 euro voor twee stuks, verzending incl. Een setje in Litouwen, eentje in Oostenrijk, zo heb je meteen ook een paar mooie postzegels in de bus ;-)
Complete behuizingen ook via dezelfde weg te vinden.

bas123ww (0), 12 jaar geleden

Probleem is dat de sleutel toch wel een heel ander model heeft. Het is eigenlijk een soort kastje, geen klassieke sleutel (zie http://www.flickr.com/photos/savannara/2... voor een voorbeeld). Ik kan matjes etc vinden voor zo'n beetje elke Toyota die ooit gemaakt is, maar niet voor deze. Wie helpt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.