Toyota Corolla: beste mensen aankoop advies wil toyota diesel maar welke

Bouwjaar: 2000

wil een toyota diesel waarchijnlijk een corolla welke aankoop adviesen zijn er ik heb benzine gehad was goed bevallen een carina liftback 1.6 8v . kan ik van een diesel het zelfde verwachten , mijn diesel ervaring is nu een 1.9 bx en nu rij ik een audi 80 td nieuwer model. grt jeroen .

poelietrekker

Geplaatst door poelietrekker (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Toyota diesels zijn erg goed. Nooit problemen.

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nooit is wel erg sterk. Ik heb toch wel eens gehoord van gescheurde cilinderkoppen. Zie ook deze topic http://www.problemcar.nl/index.php?topic....

poelietrekker (0), 19 jaar geleden

ik zag dat die advensis met kop problemen te kampen hebben is dat ook zo met die corolla 's is mijn vraag is bijv een toyota diesel beter als mijn audi bevoorbeeld of als een mercedes diesel .hoe lang loopt zo'n motor voor dat er echt grootte stukken aan komen kwa kilometers bedoel ik dan .heb een paar auto waar ik van zeg lijkt me wel wat sleutel nu liever wat minder vandaar deze vraag .

Michiel7811 (0), 19 jaar geleden

Toyota diesels zijn erug goed. Mensen die gescheurde kop krijgen rijden hun auto (naar mijn idee) niet goed genoeg warm voor ze vol het gas in trappen. Ik denk dus niet dat je kunt spreken van een toyota kwaal.
Ik rijd trouwens een toyota carina II 2.0Gli met 418dkm. Dealer onderhouden tot 290dkm en nog NOOIT pech gehad!
Michiel

poelietrekker (0), 19 jaar geleden

okee heren monteurs zijn er geen slechte of aandachts punten voor een corolla diesel waar op te letten . michiel ik weet dat die benzine motoren echt super zijn denk dat je kwa prijs kwaliteit verhouding geen betere motoren zijn .heb een carina 1.6 8v gehad had gelopen 220 000 km gebruikte geen drup olie tussen de beurten en liep altijd . 50000km mee gedraaid zonder iets alleen beurten . na die auto heb ik vanalles al gehad en heb toch geen slechte rijstijl rij motor altijd warm en laat deze altijd effe nalopen .

Rene9533 (0), 19 jaar geleden

Neem een d4d motor super en betrouwbaar. Een 90pk Avensis diesel heeft wel eens problemen, een 1.9 diesel in de corolla is waardeloos

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarom is de 1.9 PSA XUD motor waardeloos? Ben benieuwd naar je motivatie, in mijn ogen gaan die dingen zelden stuk.

Paul

Rene9533 (0), 19 jaar geleden

Ze blijven draaien die motoren, maar het rijdt voor geen meter

Starley Ferrari (0), 19 jaar geleden

Ik ben het met de spreker eens. Via het werk ervaring met de PSA 1.9. Erg betrouwbaar, maar niet vooruit te branden. Nu is een Toyota-diesel ook niet erg snel, maar de nieuwste ?Toyota 4D4 behoren tot de krachtigste, zuinigste en betrouwbaarste motorblokken van dit moment. De LandCruiserbezitters zullen kunnen zweren van hun 4.2 TD, in tegenstelling tot de 2.4 die wel een problemen heeft. Maar ook al hebben we het over problemen, die kun je met elke auto hebben en statistisch heb je met een Toyota weinig problemen. Toch verbeeld ik me dat ik steeds vaker een Toyota langs de kant van de weg zie staan. (Of zouden dat allemaal valstrikken zijn?)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.