Toyota Corolla Verso: Navigatie turn by turn

Bouwjaar: 2002

Onlangs heb ik een verso d4-d gekocht, de auto bevalt goed, alleen vind ik 90 pk een beetje onderbemeten voor 1315 kg, maar goed.
Heeft iemand ervaring met het toyota navigatiesysteem? ik ben van plan er eentje in te laten bouwen maar ja 1000 eurootjes is nogal wat, gaarne jullie ervaringen met dit systeem.
Bij voorbaat dank.

Eddy.

eduutbeek

Geplaatst door eduutbeek (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, eddy


even op de software letten of deze nog van deze tijd.? is

anders komt er nog 150 euro bij voor de update cd, evt,


paul,

Japan (0), 19 jaar geleden

Eddy, ik heb in mijn yaris het TNS 300 systeem van toyota, werkt feilloos en perfect, ingebouwd in het display waarin je temperatuur afleest en gegevens betreffende de audio. De DVD speler wordt normaal onder de bestuurderszetel geplaatst. Het systeem werkt heel nauwkeurig. De DVD bevat alle kaarten en gegevens van 12 landen (heel west-europa dus) systeem is heel gebruiksvriendelijk.

Rene9533 (0), 19 jaar geleden

TNS300 werkt perfect, je kan je Verso ook chippen naar 110pk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.