Toyota VERSO: Claxon doet het heel slecht

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine

Airbag van stuur uitnemen. Dit zijn 2 schroeven of 2 clips die je met schroevendraaier kan ontgrendelen. Voorzichtig te werk gaan. Anders batterij loskoppelen, condensator laten ontladen dan ben je zeker.

Pandeeboy

Geplaatst door Pandeeboy (50) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Pandeeboy (50), 8 jaar geleden

De claxon van mijn Verso 1.6 benzine uit 2011 doet het alleen als ik er heel hard op duw. Ik moet er behoorlijk op slaan. Het lijkt erop dat het contact enige corrosie heeft. Kan ik de afdekking van de claxon zelf makkelijk verwijderen en de claxon contacten kontroleren? Bij een Avensis 2004 heb ik dat wel ooit zelf gedaan.

Bert

DRAZ (0) PRO, 8 jaar geleden

Let ook op de stand van wikkelveer.

Pandeeboy (50), 7 jaar geleden

Dank je wel voor de oplossing. De laatste tijd heb ik de claxon wat regelmatiger gebruikt en het probleem is nu een stuk minder. Mocht het weer erger worden dan haal ik de airbag er een keer uit.

marvelde (0), 6 jaar geleden

Bij Toyota zeiden ze tegen mij dat dit een bekend euvel is, en hebben dit gratis hersteld voor mij. (na de garantieperiode)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.