Toyota Corolla: co regeling reageert niet

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2e

heb sinds gisteren een co meter in bezit ,was wel een kapotte ,heb deze terug hersteld ,enkel wat hij aangeeft klopt wel niet moet ik nog kalibreren ,maar om een vergelijking te maken werkt hij wel 100procent Test gedaan,gestart met koude motor co geeft hoge meting na eventjes draaien zakt co heel laag wel 8keer minder als in het begin Maar dan als ik aan de co schroef draai gebeurt er totaal niets uitlezing blijft op 3.5 hangen zelfs bij 4toeren uitgedraaid Aan het motorgeluid of de toeren veranderd er ook niets Motor blijft gewoon verder draaien onregelmatig dan wel Had toen wel zo ver gedraaid dat de schroef er helemaal uit was Bleef gewoon verder draaien en co veranderde niets Vermoedelijk zit het kanaaltje dicht van de co Maar hoe zou ik dit open krijgen zie geen gaatje zitten ,heb er al met een bus karburatorreiniger ingespoten mar helpt niet to nu toe
of kan dit nog andere redenen hebben dat de co schroef niet reageert
groeten luc

goebezig

Geplaatst door goebezig (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Hoe kun je iets gaan meten terwijl het meet middel niet eens in orde is.
Dat lijkt me niet zo zinvol.

goebezig (0), 17 jaar geleden

[quote=primera p11]Hoe kun je iets gaan meten terwijl het meet middel niet eens in orde is.
Dat lijkt me niet zo zinvol.[/quote]
heb juist een kameraad zijn co nog bijgeregeld met zelfde toestel
reageert perfect bij zijn auto
maar bij mij doet het helemaal niets kan schroef zelf eruitlaten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.