Toyota Corolla Verso: Reserve inhoud brandstoftank

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,8

Mijn probleem is de volgende, ik rijd een 2 maanden oude corola vero en als mijn tank meter leeg aangeeft en het lampje brand dan geeft ook de board computeraan nog ongeveer 35 km te rijden aan. Als ik nu ga tanken gaat er 45 liter in terwijl het een 60 liter tank is, ik heb dit nu al zeker bij 8 keer tanken uitgeprobeerd en telkens het zelfde resultaat. Het brandstof gebruik is verder wel normaal ongeveer 1:12. De dealer geeft aan hier niks van te weten en zegt dat het wel normaal zal zijn. Volgens mij is het niet normaal want als er nog 15 liter in de tank zit kan het lampje toch niet branden. Ook heb ik de importeur hier een mail over gestuurd maar die geeft geen antwoord. Is er ook iemand die hier ervaring mee heeft? Alvast bedankt voor een antwoord.

Jan

jan 6

Geplaatst door jan 6 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

geertsje (0) PRO, 17 jaar geleden

De brandstofmeter is in de tank opgehangen in rbber en plastic waarschijnlijk is dit eruit geschoten. Dus meter eruit en apnieuw en goed ophangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.