Toyota Avensis: Elektrische schema's

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 110

Goedemorgen,

Ik ben op zoek naar de elektrische schema's van mijn Avensis T27 facelift 3 en eigenlijk vooral het gedeelte waar ik de pulsen kan terugvinden voor het dichtsturen van de sloten bij het sluiten van de auto.

Bij de dealer krijg ik het niet voor elkaar omdat die zegt dat dit allemaal online in hun systeem zit maar het lijkt me toch sterk dat dit niet te printen is of iets dergelijks.

Ik heb een spiegelmodule erin zitten die zij als optie hebben ingebouwd maar dat werkt niet goed, spiegels gaan niet altijd samen dicht of opeens geen van beiden.

Ik heb dan maar mijn eigen printje gemaakt en dat werkt wel maar de pulsdraad die zij gebruiken krijgt ook bij het openen een puls en die is er teveel aan want ook bij het openen van de deur na het rijden geeft blijkbaar een puls op die draad waardoor ze ook dichtgaan.
Ik zoek eigenlijk alleen een draad die enkel bij het sluiten een +12v geeft en dan is mijn probleem zo goed als opgelost.

Alvast bedankt.
Ryan

rytec

Geplaatst door rytec (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

daandc (0) PRO, 5 jaar geleden

Kijk hier eens of er wat tussen zit .

Je moet je alleen ff registreren.

https://www.google.nl/search?ei=r7USXNyL...

rytec (0), 5 jaar geleden

Beste Daan,

Dank u voor deze link maar ik krijg dan een Google search pagina te zien met diverse links.
is er een specifieke site die ik moet raadplegen want ik kom telkens op een advertentie van ebooks terecht ipv schema's.

groetjes,
Ryan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.