Toyota Corolla: hobbelen motor bij rustig rijden in 3de versnelling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2C-III (2.0D)

Wanneer ik rustig met m'n auto rijdt, pakweg 40 in 3de op een vlakke baan, gebeurt het dat de motor "hobbelt". Iets sneller rijden verhelpt het probleem. Ik dacht gisteren hetzelfde te voelen in 2de versnelling. In andere versnellingen heb ik hier nog niets van gemerkt.

Iemand suggesties waaraan dit kan liggen?

charlesdesmurf

Geplaatst door charlesdesmurf (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ronnie34 (0), 17 jaar geleden

Krik de wagen op elke hoek op en kontroleer of je banden wel rond zijn. Nee dit is geen geintje. Een klant kwam met dezelfde klacht ( hobbelen van de auto bij lage snelheden en weg als er hoge snelheden werden gemaakt) en toen bleek dat een achterband hoogteslag had als gevolg van een canvasbreuk. Toen ik de vrouw vertelde dat de band uit elkaar had kunnen klappen werd ze lijkwit, want ze hadden de dag ervoor maar 250 km gereden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.