Toyota Avensis: info avensis

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Dag,

Wij willen een Avensis kopen maar ik zie nu dat er versnellingsbak problemen voor kunnen komen, alsmede een hoog olie verbruik. is het een auto met erg veel klachten. of zijn er maar een paar auto's die deze mankementen kunnen hebben.

Hoe zit dat precies

Jan

jvs

Geplaatst door jvs (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ednael (0) PRO, 16 jaar geleden

hallo,

je moet geen schrik hebben om een avensis aan te kopen! Het zijn geweldige goede wagens, inderdaad hebben ze een probleem gehad maar dat is altijd zo bij nieuwere modellen, de vijf jaar waarborg is dan ook een handig hulpje wat toyota dan ook naleeftiiii de ziekten zijn er zo goed als uit! als ik kijk naar andere bekende merken die bijlange niet zoveel waarborg geven en een stuk meer mizerie hebben! ik weet waarom ik toyota rijdt hoor!

aaten (0), 16 jaar geleden

Wil je een nieuwe of tweedehands kopen? 2003 type had nogal eens stuurhuis problemen dus let daar even extra op (zijn eigenlijk allemaal al binnen garantie vervangen). Vanaf 2004 zo goed als feilloos. Huidige type in de business edition (full screen navigatie met bluetooth carkit) heeft een probleem met de trackbediening van de radio/cd aan het stuur. Toyota is hiervoor nog in onderzoek maar is niet heel hinderlijk. (de up toets functioneert af en toe als down en de mode knop om van radio naar cd te wisselen werkt dan ook niet wat af en toe voor komt).

Santa (0), 16 jaar geleden

En de 2-massa vliegwielen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.