Toyota Yaris: inhouden eerste versnelling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 D4D (75pk)

Kheb een Yaris, 1.4 D4D, met bijna 75.000 km op de klok. Ik heb de indruk dat hij in eerste versnelling, bij het vertrekken hij een beetje "hol" is, die boost die ik normaal krijg, komt gewoon later dan anders. Auto draait normaal stationair, geen olievebruik, rookt niet. Als ik op de snelweg reed vorige week, duwde hij nog makkelijk door tot 175 km/h, dus de LLM zal het niet zijn.

Iemand suggesties??? iets met turbodruk ofzo. in andere in tweede en derde trekt hij pas goe door tegen de 3000 toeren per minuut, wat me te laat lijkt..

Japan

Geplaatst door Japan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Japan (0), 16 jaar geleden

eum jongens?? niemand een oplossing???

fastbreakrijder (0) PRO, 16 jaar geleden

volgens mij is het gewoon normaal zoals de auto zich gedraagd.
een turbo heeft enige tijd nodig om op druk te komen zoals je zelf al gemerkt hebt, en die eerste versnelling is daarvoor gewoon aan de korte kant.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.