Toyota Picnic: inhouden tussen 1000 2000 rpm

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Ik Heb Hier Een Toyota Picnic Staan Met Het Volgende Probleem:de Motor Gaat Erg Stotteren Tussen 1000 En 2000 Rpm,co Waarde Schiet Dan Ook Omhoog Naar+- 3.5% Boven De De 2000 Rpm Helemaal Geen Last En Als Je Gewoon Optrekt Merk Je Ook Niets.maar Als Je Onder Het Rijden Iets Gas Terugneemt En Hij Komt Onder De 2000 Rpm Dan Gaat Hij Erg Inhouden En Bij Stilstand Gaat De Motor Erg Stotteren Als Je Langzaam Gas Geeft Tussen 1000 En 2000 Rpm.
Wat Hebben We Allemaal Al Gedaan:disrtributie Gecontroleerd,gasklephuis Gereinigd,bougies En Kabels Zijn Nieuw,andere(gebruikte Bobine's),map Sensor Van Een Goedlopende Auto Hielp Niks,de Injectoren Zijn Gereinigd En Nieuwe Afdichtingen Gemonteerd;wie Heeft Er Een Idee?????? De Plaatselijke Dealer Weet Het Ook Niet Meer.(hij Is Er Al Twee Keer Geweest Zonder Succes)
De Klant Vond De Auto Altijd Al Wat Gevoelig Rijden Maar Zegt Dat Het Erger Is Geworden Sinds Wij De Distributie Hebben Vervangen(toen Is Ook De Cilinderkop Gede-monteerd Ivm Knappen Van De Riem Maar Dat Is Ook Al Door De Dealer Gecontroleerd)

braskamp

Geplaatst door braskamp (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

saabske (0), 13 jaar geleden

De mijne stotterd ook rond die toeren. Vandaag de EGR losgekoppeld en de E en R van het gasklephuis afgedopt. Er zal misschien we een fout binnen gaan komen maar het lijkt nu veel beter te gaan. Het lijkt dus een vacuum probleem te zijn bij mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.